Anetha-adjah.blogspot.com

Anetha

ANT NETHA ADJAH,.,.,.,. ANETHA ADJAH

Kamis, 11 Juli 2013

Ojo Lamis

Aja sok gampang janji wong manis
Yen ta amung lamis
Becik aluwung prasaja nimas
Ora agawe gela
Tansah ngugemi tresnamu wingi
Jebul amung lamis
Kaya ngenteni thukuling jamur ing mangsa ketiga
Aku iki prasasat lara tan antuk jampi
Mbok aja amung lamis
Kang uwis dadine banjur dhidhis

Akeh tuladha kang dhemen cidra uripe rekasa
Milih sawiji endi kang suci tanggung bisa mukti

Tidak ada komentar:

Posting Komentar